Amanda Velt over haar werk als journalist:

'In 2008 vond ik dat het tijd was om een nieuwe weg in te slaan. Ik zette een punt achter mijn carrière als leerkracht in het basisonderwijs en besloot serieus werk te gaan maken van mijn passie voor schrijven en fotograferen. Ik begon aan de deeltijdstudie journalistiek in Zwolle en werd tegelijk correspondent voor 'de Krant van Midden-Drenthe' voor algemene artikelen en paardensportverslaggever voor de 'Meppeler Courant'.

Amanda Velt

Mijn studie rondde ik in maart 2012 met een diploma en een mooie cijferlijst af. Ik werk nu als freelancer en wil graag voor diverse media artikelen van hoge kwaliteit schrijven en daarbij mooie foto's leveren die aansluiten bij de tekst. Omdat ik paardensport zeer boeiend vind is dat een onderwerp waarin ik mij gespecialiseerd heb. Daarnaast schrijf ik graag achtergrondartikelen, interviews en sfeerverslagen over uiteenlopende onderwerpen'.

Voor opdrachten kunt u Amanda Velt bereiken via:

06- 206 13 206

amandavelt@worldmail.nl

23 juni 2015

Jan Groenteman: "Beginnen bij het idee, niet bij de uitkomst"

Het lijkt of voor hem de zon altijd schijnt. Hij heeft het nodige meegemaakt maar is zijn positieve instelling niet verloren. In zijn liedjes klinkt een vrolijke levenslust door. Zware onderwerpen worden luchtig zodra hij erover zingt. Liedjeschrijver, componist, pianist en singer-songwriter Jan Groenteman is een zachtaardige jonge vader, die zijn hart verpand heeft aan zijn vrouw en kinderen. Maar zijn eerste grote liefde is toch wel de piano.
Lees verder..

15 mei 2015

Maarten Ebbers: "Nog niet zoveel macht over het stuur"

Twijfel is zijn handelsmerk. Met jongensachtige ernst -of vrolijkheid- zet hij graag zijn publiek op het verkeerde been. In een persoonlijk gesprek bekijkt hij zijn eigen beweringen al vanuit minstens één ander invalshoek, nog voor hij zijn zin goed en wel heeft afgemaakt. Beroepstwijfelaar Maarten Ebbers heeft twee solovoorstellingen: 'Laat mij maar zitten' en 'Laat mij maar voorop' achter zich, speelt en zingt bij 'Fauvist' en Het Nieuwe Lied en acteert in jeugdvoorstellingen, waarvan 'Oorlogsgeheimen' de meest recente is. Hij is ontwapenend, zachtaardig en grappig. In 2009 won hij het Leids Cabaretfestival, maar is verre van zelfverzekerd. Hij houdt er niet van zichzelf te verkopen. Liever noemt hij wat hij niet kan en waar hij onzeker over is.
Lees verder..

Webworks by TLN Webdesign